ZNP - Oddział w Lublinie

Jak założyć ognisko

Ognisko ZNP

110 - lecie istnienia Związku Nauczycielstwa Polskiego

22 września 2015 r. odbyła się uroczystość poświęcona 110 – leciu istnienia Związku Nauczycielstwa Polskiego, które odbyło się w Lublinie w siedzibie ZNP.
Na uroczystości mieliśmy zaszczyt gościć wielu wspaniałych i wybitnych przedstawicieli władz oświatowych i samorządowych oraz członków ZNP.

110 - lecie istnienia Związku Nauczycielstwa Polskiego. Zdjęcie: Dziennik Wschodniod prawej: p. Paweł Bryłowski, p. Adam Wasilewski, p. Andrzej Pruszkowski - byli Prezydenci, p. dr Krzysztof Żuk - obecny Prezydent m. Lublin, p.prof. Arkadiusz Bereza prorektor UMCS ds. ogólnych oraz p. Krzysztof Grabczuk - Wicemarszałek Województwa Lubelskiego, p. Piotr Kowalczyk Przewodniczący Rady Miasta Lublin, p. Celina Stasiak Prezes Oddziału ZNP w Lublinie, p. Adam Sosnowski Prezes Okręgu ZNP w LublinieChór z Gimnazjum nr 16 w Lublinie "La Muzyka" pod dyrekcją Zdzisława Ohara

Chór z Gimnazjum nr 16 w Lublinie "La Muzyka" pod dyrekcją Zdzisława OharaChór z Gimnazjum nr 16 w Lublinie "La Muzyka" pod dyrekcją Zdzisława Ohara110 - lecie istnienia Związku Nauczycielstwa Polskiego. Zdjęcie: Dziennik Wschodni

110 - lecie istnienia Związku Nauczycielstwa Polskiego110 - lecie istnienia Związku Nauczycielstwa Polskiego110 - lecie istnienia Związku Nauczycielstwa Polskiego

ZNP Oddział Lublin @2014 Wszystkie prawa zastrzeżone.